Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


 
 
Garage ASD
Garage ASD
Garage ASD
Garage ASD
Garage ASD
 

Over ASD Chiptuning

Voor wie net iets meer zoekt dan een standaard tuning biedt ASD chiptuning de oplossing.

ASD biedt een hoogstaande kwaliteit op het terrein van chiptuning omdat er steeds gebruik wordt gemaakt van de nieuwste ontwikkelingsprogramma’s.

Bovendien heeft ASD chiptuning de meeste programma’s uitgebreid getest en uitgebalanceerd. Hierdoor kan iedere aanpassing afgestemd worden op uw type voertuig en het specifieke gebruik ervan.

We onderscheiden bij ASD chiptuning twee vormen van tuning.

Chiptuning naar vermogen

Voor een chip tuning naar vermogen wordt de software geherprogrammeerd opdat u onmiddellijk een vermogenswinst kan ervaren. Deze tuning zorgt ook voor een verbetering in de acceleratie en het reactievermogen van uw motor. Kortom, dankzij de ASD chiptuning uw auto zal aanzienlijk beter presteren.

 

Chiptuning naar brandstofverbruik

Voor chip tuning naar verbruik gaan wij de software herprogrammeren in functie van een lager brandstofverbruik. Door de verbranding te optimaliseren in de meest relevante toerengebieden zal het verbruik van uw auto aanzienlijk dalen. Bij een normaal rijgedrag kan u dankzij de ASD tuning tot 15% in brandstof besparen.

Professionaliteit staat centraal voor ASD chiptuning, wij bieden u dan ook een functiegarantie van 5 jaar op de uitgevoerde tuning.